top of page
e2935936-594c-448b-b469-54162aeafce4.jpg

QUI SOM?

Ens agrada perseguir el somni, tenir la nostra pròpia vinya i celler. Estem treballant dur per aconseguir-ho. Tot ho fem nosaltres, des de l'autenticitat i la humilitat, tot aplicant el nostre coneixement i interpretant el que la natura ens transmet en cada moment del cicle.

ELS SOMNIADORS

P1010669-2.jpeg

VANESA MARTIN

Sommelier i aprenent de viticultora

Barcelonina amb passat esportiu, formada en Psicologia i amb una llarga trajectòria com a assistent d'alts directius en grans corporacions.

Sommelier i aprenent de viticultura. En relació amb el vi, formada com a sommelier a la UB i a Londres, al WSET, i ampliant coneixements de forma constant.

 

Una caminada que l'ha portat a absorbir experiències que van des de la verema a Champagne fins a la direcció de la unitat de negoci d'enoturisme en diferents cellers, tot passant per la venda de vins a una botiga especialitzada, impartint formació en tast i dirigint tastos, tot coneixent el teixit de la distribució de vins i l'organització d'esdeveniments. Està vinculada al món del vi des d'una perspectiva integral.

 

Està contenta amb la copa a la mà. És comunicativa, enèrgica, rigorosa, entusiasta i constant. Transmet. Emociona. És bona per sentir i fer sentir el vi i el que l'envolta. Actua com a canal de transmissió entre la vinya i els sentits, gràcies a la sensibilitat per la vinya, a la participació en l'elaboració, a la capacitat d'analitzar el propi vi i aquells vins que tasta i sap traduir-los en sensacions, sentiments, vibració i emoció, donant valor al plaer de beure vi.

Jordi.jpeg

JORDI SIMÓ

Viticultor i elaborador

Un maresmenc amb un passat com a esportista competitiu i una llarga experiència en gestió i direcció d'equips de treball.

Actualment és viticultor. Format a Espiells (Sant Sadurní) en relació a la vinya, el vi i l'oli i en constant aprenentatge. Un camí que li ha permès sumar peces al seu bagatge extretes de les seves experiències en cellers grans i petits, al camp i a l'interior del celler, al Penedès, a les terres de Ponent, a l'Empordà.

 

Sempre ha estat vinculat a projectes singulars on pot veure i viure la integritat del vi, el cercle tancat.

 

És al camp i al celler. És persistent, tenaç, dedicat i apassionat. És empàtic amb la vinya. S'entén. L'entén. Ell en té cura, l'eleva a la categoria de jardí. Tot té una lògica, un significat, un motiu. Fa la interpretació, amb pràctiques biodinàmiques i amb l'ajuda de la meteorologia, la ubicació, els mitjans, els recursos i la tradueix en una producció limitada, tot donant valor a la vinya a través de la recerca de la qualitat dels vins.

bottom of page